• Uw winkelmandje is momenteel leeg

"Bleumer.net nu ook voor uw (sier)split & zand, graszoden en keramische tegels(ceramaxx)"

Kunstgras

Door het groot inkopen van dit hoogwaardige kunstgras kunnen wij u een zeer scherpe beursaanbieding bieden tot 15 februari. Op de tuinbeurs in Doetinchem kon u al genieten van dit hoogwaardige kunstgras. 
Aanvraag Tuinbeurs aanbieding kunstgras

Tuinbeurs Doetinchem Bleumer de Klomp

Kijk nog een keer door onze stand van de Tuinbeurs in Doetinchem! Klik op de video en draai uw smartphone de gewenste kant op of scroll met uw muis naar de kant waar u nog 1x van wilt genieten. Deze 360 graden video maakt het mogelijk om te kijken waar u wil.

CERAMAXX

Vanaf januari 2020 kunt u bij Bleumer de Klomp terecht voor het nieuwe assortiment keramische tegels Ceramaxx. Wij zijn een gespecialiseerde Ceramaxx dealer en beschikken over een uitgebreid aanbod tegels. Bij ons in de showtuin kunt u terecht om het aanbod te bekijken en voor advies op maat. Deze nieuwe lijn van de Ceramaxx bied u alleen maar voordelen. Door een nieuwe technologische revolutie in de digitale druktechniek kunnen we u nu nieuwe designs aanbieden die niet van echt te onderscheiden zijn, denk hierbij aan een natuursteen,beton of hout look). Daarnaast zijn deze tegels enorm gebruiksvriendelijk en duurzaam. Een extra voordeel van de nieuwe lijn Ceramaxx is dat deze nu in 3m dikke tegels geleverd word. Deze zijn dan ook 'los' te verwerken. U kunt deze keramische tegel in het zand leggen. Daarbij komt nog eens dat deze tegel een enorme drukbelasting aankan. Zo zijn ze ook te gebruiken voor een oprit. Deze imposante collectie van 3cm dik Ceramaxx is te bewonderen bij ons.


KLIK HIERONDER OP EEN AFBEELDING OM DE BROCHURE TE OPENEN