• Uw winkelmandje is momenteel leeg

Bleumer de Klomp

Reguliere Openingstijden - Werkdagen 7:30 tot 17:00 zaterdag van 9:00 tot 14:00 uur. VAKANTIE PERIODE AANGEPASTE TIJDEN!! : Maandag 29 Juli t/m 1 Augustus geopend in de ochtend van 7:30 tot 8:30 - Vrijdag 2 Augustus geopend van 8:00 tot 17:00 - Zaterdag 3 Juli t/m 8 Augustus GESLOTEN - Vrijdag 9 Augustus geopend van 8:00 tot 17:00 - vanaf 11 Augustus t/m 15 Augustus GESLOTEN - 16 Augustus open van 8:00 tot 17:00 - vanaf Maandag 19 Augustus zijn we alle werkdagen weer geopend vanaf 7:30 tot 17:00 ! - Pas in September zijn we ook op Zaterdagen weer geopend. Team Bleumer wens U allen een fijne Zomervakantie!


"Geniet van de rustieke uitstraling van uw vijver."


Vijverbouw

Wij zijn gespecialiseerd bedrijf in het ontwerpen en aanleggen van vijvers. Of u nu een biologische, strakke of natuurlijke vijver wilt wij realiseren het graag voor u. Naast het aanleggen voorzien wij u ook graag van de overige benodigdheden voor uw vijver zoals o.a.het folie, slangen en verbindingen, watervallen, decoratiemateriaal, waterreservoirs en beplanting

Wij beschikken over personeel dat jaren lange ervaring heeft in het aanleggen van vijvers. Dit vakbekwame personeel geeft u ook deskundig advies met betrekking tot de beplanting. 

Wij gebruiken over het algemeen het EPDM vijverfolie.Dit folie is zeer geschikt voor het aanleggen van vijvers omdat het extreem flexibel, waterdicht, ijzersterk en enorm rekbaar is. Daarnaast gebruiken wij voor de aanleg van vijvers ook speciaal cement dat er voor zorgt dat uw waterkwaliteit niet aangetast word. Wij metselen hiermee ook de muren in de vijver, het voordeel van dit cement is ook nog eens dat het niet uitslaat.

Kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en realiseren van uw vijver? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.